آموزشگاه
دوره‌های آموزشی

دوره مقدماتی:

شامل ده تکنیک پایه استاندارد است. این دوره مهم‌ترین دوره زیر بنایی برای شروع است که به تمام زوایای پنهان هنر سوخته نگاری در ادامه آموزش می‌توانید دست پیدا کنید و الا در نیمه راه فقط درجا می‌زنید و پیشترفتی نخواهید داشت. این دوره مقدماتی هنر سوخته نگاری حاصل بیش از هزاران ساعات آموزشی طی آزمون و خطاهای مکرر است که به راحتی در اختیار علاقمندان واقعی و هنرمندان متعهد قرار می‌گیرد.

دوره متوسطه:

در این مقطع از آموزش هنر سوخته نگاری شما می‌توانید تکنیک‌هایی که آموخته‌اید را شکل دهید. یعنی تکنیک‌ها را برای انتخاب سوژه‌های خود انتخاب کنید. در این دوره استعداد هنرجو به سمت یکی از سبک‌ها و روش‌های هنری هدایت می‌شود.

دوره پیشرفته:

در این دوره هنرجویان راه خودشان را پیدا می‌کنند و در یک مسیر درست که استعداد و علاقه‌اش را دارند حرکت می‌کنند. به طور مثال در این مقطع هنرجو به سبک طبیعت بیشتر راغب می‌شود و در این زمینه آثار خوبی را خلق می‌کند و تکنیک‌های این بخش را بهتر اجرا می‌کند.

دوره عالی:

در دوره عالی که هنرجو به یک مربی سطح سه رسیده است می‌تواند هنرجویان تازه کار را آموزش دهد. از برنامه‌های آموزشی می‌توانیم به خلق آثار مینیاتوری ظریف و تلفیق رنگ‌های متعدد اشاره کرد. تفکیک رنگ‌های سوخته از یکدیگر در نشان دادن بافت اصلی سوژه بسیار مهم است.

دوره ممتاز:

دوره ممتاز ویژه مربیان سطح دو می‌باشد. در این دوره به تکنیک‌های تفکیک و تلفیق رنگ‌های سوخته دست پیدا می‌کنید. همچنین تکنیک‌های طراحی چهره به طور اصولی و استاندارد را فرا می‌گیرید. از دیگر مباحث آموزشی در این مقطع آشنایی با تکنیک‌های اجرای سوخته نگاری در هنر تذهیب و گل و مرغ است.

دوره‌های حرفه‌ای:

این دوره ویژه مربیان سطح یک می‌باشد. مربیان در این دوره می‌توانند دوره‌های طی کرده را به سطح‌های پایین‌تر آموزش دهند. در این دوره تمامی تکنیک‌های هنرهای تجسمی اعم از خطوط مختلف نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ آموزش داده می‌شود. همچنین تکنیک‌های آموزشی برای طراحی و رنگ آمیزی پرندگان در اختیار شما قرار می‌گیرد.

دوره استادی:

این دوره جدای از مسائل آموزشی، هنرمند باید حداقل ۱۵ سال واقعی با ارائه مدرک معتبر سازمانی از اولین نمایشگاه جمعی یا انفرادی‌اش گذشته باشد. در ایران اساتید واقعی و زحمت کشیده، به تعداد انگشتان یک دست بیشتر نمی‌رسند. استاد مصطفی اخواص، استاد عباس کنعانی، استاد علیرضا سرباز، استاد امین سلطان خواه، استاد مرحوم واحدی، این بزرگواران را می‌توان در سبک اجرایی‌شان استاد خطاب کرد.